Villa Saborello, et drømmeprojekt i Piemonte 


Med en fantastisk udsigt til Alperne i øst og bjergene over Genova i syd faldt Trine og Terje pladask for dette klassiske hus i Piemonte, i den nordlige del af Italien. Med en afskærmet grund, og et historisk hus med afskallet beklædning, så de muligheden for at sætte deres eget præg på ejendommen og udleve deres drøm om et sted, hvor familie og venner mødes jævnligt. 

KABRIC Unity

Vi ønskede at gøre huset moderne, men med stor respekt for de originale og klassiske detaljer. Samtidig ønskede vi at skabe noget personligt, noget som viser hvem vi er. 

Siger: Trine Lien
KABRIC Sakura

Efter en del søgen efter produkter, der kunne matche vores vision, opdagede vi produkterne fra DETALE CPH. Vi vidste med det samme, at produkterne ville gøre det muligt at skabe noget unikt og samtidig bevare husets originale karakter. 

Siger: Trine Lien
KABRIC Dusty Dawn og KABRIC Hazel | KABRIC Flax, KABRIC Hazel og KABRIC Floor Pale Beach

Vi valgte at prøve tre produkt serier; KABRIC, KC14 og KABRIC Floor. Produkternes konsistens er spændende, og selvom det tager lidt tid at påføre, er resultaterne delikate med associationer til husets oprindelige tid. 

Siger: Trine Lien
KC14 Dark Plum

Produkterne fra DETALE CPH skaber overflader med et unikt særpræg og tekstur. De duse farver klæder huset og skaber en harmonisk følelse hvor hvert enkelt rum hænger naturligt sammen. DETALE CPH’s produkter er som skabt til et hus som dette. 

Siger: Trine Lien